Legenda


2 °

Minimum temperatuur

10 °

Maximum temperatuur
 
Veel zon met een lekkere temperatuur zorgen voor perfect strandweer voor vrijwel iedereen. Perfect fietsweer voor iedereen om van het Walcherse landschap te genieten.
Redelijk strandweer voor de meeste mensen. Maar wel kans op iets mindere omstandigheden door wind en/of neerslag Prima fietsweer voor de overgrote meerderheid van de fietsers, die wat mogelijk lichte neerslag en tot ca. windkracht 5 voor lief nemen
Bewolkt en/of neerslag, voor slechts een enkeling nog strandweer. Slecht fietsweer voor de overgrote meerderheid dit a.g.v. perioden met neerslag en veel wind (> 5 Bft.)
 
Perfect weer voor bezoek aan buiten- en binnenattracties. Perfect wandelweer voor iedereen.
Voor buitenattracties zijn de omstandigheden voldoende, maar wel met kans op wat neerslag en/of veel wind (meer dan windkracht 5). Prima wandelweer voor de overgrote meerderheid van de wandelaars, die wat mogelijk (lichte) neerslag voor lief nemen.
Voor buitenattracties een minder geschikte dag. Maar Walcheren biedt meer dan voldoende geschikte binnen attracties. Slecht wandelweer voor de overgrote meerderheid van de wandelaars, agv regen en/of wind.Omschrijving weersymbolen


onbewolkt

licht bewolkt

half bewolkt

zwaar bewolkt

geheel bewolkt
 

wolkenvelden

helder
 
 

lichte regen

lichte (mot) regen + zon

lichte (mot) regen + zon 2
 
 

matige regen

matige regen + zon

matige regen + zon 2
 
 

zware regen

zware regen + zon

zware regen + zon 2
 
 

onweer

onweer + zon

onweer + zon 2
 
 

sneeuwbuien

sneeuwbuien + zon

sneeuwbuien + zon 2
 
 

mist

optrekkende mist